Politika Privatnosti

  • Pristupanjem sajtu Opremazatelefone, Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta. 

   Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene. 

   Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti. 

   Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Opremazatelefone, Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:
   • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
   • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
   • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
   • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
   • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Opremazatelefone ili neku treću stranu, sa kojom Opremazatelefone ima poslovnu saradnju.
   Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Opremazatelefone, da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite. 

   Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Opremazatelefone niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu. 

   Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara